Steaua a transferat un lider! Cum i-a cucerit Galamaz pe stelişti:

Steaua a transferat nucleul important de jucători de la Unirea Urziceni şi a devenit clar favorită la titlu. Pe lângă valoarea recunoscută a foştilor campioni naţionali, roş-albaştrii au transferat şi un lider: George Galamaz.

4 afișări
Imaginea articolului Steaua a transferat un lider! Cum i-a cucerit Galamaz pe stelişti:

Steaua a transferat un lider! Cum i-a cucerit Galamaz pe stelişti:

Fostul căpitan al Unirii, care în urmă cu două sezoane îşi conducea echipa spre câştigarea primului titlu din istoria clubului, a reuşit să impresioneze deja după o săptămână de antrenamente la Steaua. George Galamaz devine o achiziţie foarte importantă pentru roş-albaştri şi dintr‑un alt punct de vedere decât cel al valorii. Steaua a transferat odată cu el şi un lider.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici