"Steaua l-a vrut pe Semedo! Noi n-am vrut să-i păcălim!"

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat meciul Stelei din UEFA Champions League contra celor de la Fiorentina, pe care Steaua l-a pierdut cu scorul de 1-0, gol marcat de Fiorentina. Oficialul ardelean a mai spus că CFR nu a vrut să păcălească Steaua cu transferul lui Semedo.

1 afișare
Imaginea articolului "Steaua l-a vrut pe Semedo! Noi n-am vrut să-i păcălim!"

"Steaua l-a vrut pe Semedo! Noi n-am vrut să-i păcălim!"

"Nu am văzut meciul, n-am prins nici golul. Îmi pare rău pentru Steaua pentru că a pierdut, mai ales că am auzit că a jucat şi slab.Semedo este un jucător de coloratură, dar are nevoie de un confort psihic, pe care nu ştiu dacă îl are la Steaua. Noi nu am oferit pe nimeni Stelei, nici pe Surdu nici pe Semedo, ei au vrut să-i cumpere. Nu am vrut să-i păcălim pe cei din Ghencea. A fost alegerea lor", a spus Iuliu Mureşan.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici