Steaua s-a făcut de rîs de Halloween » Deghizaţi în fotbalişti!

Frig teribil la Bistriţa. Mingea rezistă. Balonul ţopăie prin iarbă. Antrenorii au mai scăpat de griji. Nimeni nu trage chiulul la încălzire. Brr! Cuvintele devin aburi. Lăcătuş propune o mixtură între Urziceni şi Steaua. Nimic nou pînă aici.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua s-a făcut de rîs de Halloween » Deghizaţi în fotbalişti!

Steaua s-a făcut de rîs de Halloween » Deghizaţi în fotbalişti!

În schimb, Nae Manea improvizează cu Ciprian Petre, jucător de bandă dreaptă, în stînga liniei de mijloc. Şah şi mat în minutul 6, cînd Bonfim îl agaţă pe agilul Petre în careu. Penalty! Apărăăă Tătăruşanuuu? Nuuu, Junior Moraes trimite în colţul lăsat liber de portarul Stelei.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici