Stelistul Zenga s-a facut `ciine`

Final italian in telenovela "Dinamo cauta antrenor". Campioana l-a adus pe Walter Zenga in locul demisionarului / demis Mircea Rednic, instalarea oficiala a fostei glorii interiste urmind a avea loc astazi.

1 afișare
Imaginea articolului Stelistul Zenga s-a facut `ciine`

Stelistul Zenga s-a facut `ciine`

Salariul lui Zenga in Stefan cel Mare va fi de 175.000 de euro pe sezon (contract valabil pina in 2009), acelasi pe care FC Dinamo i l-a propus si ex-rapidistului Razvan Lucescu. Pentru aducerea lui Walter Zenga in "Groapa", actionarii dinamovisti au apelat la relatiile lui Victor Becali. Bun prieten cu antrenorul italian, Becali l-a sunat pe Zenga inca de luni, prezentindu-i oferta campioanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici