Stere Farmache face un pas în lateral

Stere Farmache a anunţat ieri că a demisionat din funcţia de director general al BVB, însă va rămâne preşedinte al Bursei, iar poziţia rămasă vacantă va fi preluată din luna ianuarie de Anca Dumitru, directorul pieţei RASDAQ, pentru o perioadă de şase luni.

4 afișări
Imaginea articolului Stere Farmache face un pas în lateral

Stere Farmache face un pas în lateral

"Decizia este consistentă cu strategia Bursei de Valori. Acum o lună jumătate-două am luat decizia, în Consiliu, ca Bursa să devină o societate deschisă, o societate publică şi credem că în spiritul acestei decizii trebuie să adoptăm standarde de guvernanţă corporativă foarte clare. Listarea la Bursa de Valori Bucureşti va trebui să găsească Bursa într-o structură de guvernanţă corporativă, în care funcţia de preşedinte să fie separată de cea de director general", a declarat Stere Farmache.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici