Stimulente nesimţite în 2009 pentru angajaţii din ministerul de Interne şi cel de Finanţe

Două ministere au cheltuit enorm în anul de criză 2009 pe stimulentele angajaţilor, potrivit unui document din dosarul de reduceri băneşti pe care le pregăteşte Guvernul. Finanţele au dat prime de câte 2.000 de lei, iar Ministerul Muncii a pierdut procese pentru sporurile salariaţilor şi le-a plătit în medie câte 5.000 de euro.

6 afișări
Imaginea articolului Stimulente nesimţite în 2009 pentru angajaţii din ministerul de Interne şi cel de Finanţe

Stimulente nesimţite în 2009 pentru angajaţii din ministerul de Interne şi cel de Finanţe

Un document care a fost luat în calcul de Guvern în stabilirea reducerilor la care s-a angajat în faţa FMI a adus ieri în faţa opiniei publice cheltuielile pe care ministerele le-au făcut anul trecut cu plata primelor şi a sporurilor. Documentul a făcut parte din dosarul pe care Ministerul Finanţelor l-a trimis miercuri seară sindicatelor, pentru a fi studiat de acestea până la viitoarea şedinţă a Consiliului Economic şi Social.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici