Straiele Sfintei Parascheva sunt vândute pe bucăţele

La tarabele din preajma Catedralei Mitropolitane din Iaşi se vând zilele acestea icoane în care sunt încorporate bucăţele din materialul textil ce acoperă moaştele peste an. Suvenirul cu bucăţi de veşminte costă 17 lei, iar tarabagiii spun că este cel mai bine vândut obiect religios. Preoţii îl prezintă însă ca pe „un dar pentru pelerini“.

7 afișări
Imaginea articolului Straiele Sfintei Parascheva sunt vândute pe bucăţele

Straiele Sfintei Parascheva sunt vândute pe bucăţele

Vânzătorii de obiecte religioase plasaţi în preajma Catedralei Mitropolitane din Iaşi îşi freacă în aceste zile mâinile a profit, pe care-l obţin din sutele de icoane, cruciuliţe şi brelocuri cu teme religioase vândute. "Orice obiect cu chipul Sfintei Parascheva se vinde foarte bine. N-am mărit preţurile faţă de anul trecut şi vindem sute de produse în fiecare zi", a declarat Daniel Bărbuţă, unul dintre comercianţi.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici