STS a împărţit 22.000 de telefoane

Marcel Opriş a fost audiat ieri de comisia de apărare a Senatului în urma acuzaţiilor că persoane care nu aparţineau secţiilor de votare au folosit telefoanele puse la dispoziţie şi securizate de Serviciul Telecomunicaţii Speciale (STS) pentru a trimite SMS-uri prin care îndemnau la vot pentru candidatul Traian Băsescu.

11 afișări
Imaginea articolului STS a împărţit 22.000 de telefoane

STS a împărţit 22.000 de telefoane

Preşedintele comisiei, Teodor Meleşcanu, a declarat după audiere că Opriş a explicat că au existat aproximativ 22.000 de telefoane puse la dispoziţia secţiilor de votare şi care au fost securizate în sensul că numai aceste terminale puteau comunica în reţea, dar că oricine putea trimite mesaje din afară pe acestea. În urma verificărilor, a spus Marcel Opriş în faţa membrilor comisiei, s-a dovedit că SMS-urile au fost trimise la nivel judeţean de pe cartele prepay.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici