Studiu: Unde se trăieşte cel mai mult în România

Bucureştenii suferă de toate bolile civilizaţiei: sunt cei mai stresaţi dintre români, au cel mai agitat ritm de viaţă şi sunt cei mai mari consumatori de fast food. În Capitală găseşti cea mai mare poluare cu noxe de trafic, cele mai multe cazuri de epuizare prin muncă şi multe altele. Statistica arată însă că, în pofida tuturor acestor neajunsuri, bucureştenii trăiesc cel mai mult.

17 afișări
Imaginea articolului Studiu: Unde se trăieşte cel mai mult în România

Studiu: Unde se trăieşte cel mai mult în România

Explicaţia este simplă: în Capitală sunt cele mai bune servicii sanitare, ambulanţa vine rapid, iar veniturile, cu mult peste media pe ţară, permit accesul la un tratament medical de calitate. În plus, bucureştenii sunt educaţi, din ce în ce mai sofisticaţi şi preocupaţi de forma lor fizică. Toate acestea fac să trăiască, în medie, cu 1,7 ani mai mult decât restul ţării.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici