Sub focul talibanilor

Maiorul Doru Sindie este erou in SUA pentru ca a salvat viata unui subofiter american in Afganistan. In Romania, curajosul militar e un ilustru necunoscut. A fost tinta unui atentat comis de talibani la Kabul. Cu riscul de a-si pierde viata, maiorul Doru Sindie si-a salavat camarazii americani din ghearele mortii. In Romania nu a aflat nimeni de curajul de care a dat dovada pentru a salva doi militari americani din iadul declansat de explozia unei masini capcana.

1 afișare
Imaginea articolului Sub focul talibanilor

Sub focul talibanilor

Ministerul roman al Apararii se grabeste sa dea comunicate de presa pentru orice eveniment marut, dar cand e vorba de un eveniment soldat cu morti si raniti difuzeaza cate un comunicat de presa elaborat cu mare atentie din care opinia publica sa nu realizeze gravitatea celor intamplate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici