Subordonatul lui Oprescu, Usein Iuxel, i-a făcut cadou 50.000 de euro firmei lui Andrei Năstase

"Independentul" primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a început să-şi dea arama pe faţă imediat după ce s-a instalat la Primărie, unde s-a grăbit să-i răsplătească pe toţi cei care l-au susţinut direct şi indirect în campanie.

20 afișări
Imaginea articolului Subordonatul lui Oprescu, Usein Iuxel, i-a făcut cadou 50.000 de euro firmei lui Andrei Năstase

Subordonatul lui Oprescu, Usein Iuxel, i-a făcut cadou 50.000 de euro firmei lui Andrei Năstase

Potrivit documentelor aflate în posesia ziarului "Curentul", Oprescu, prin subordonatul său de la Lacuri şi Parcuri, Usein Iuxel, a acceptat, fără obiecţii, să reducă retroactiv chiria unei terase din Herăstrău, unde, a naibii coincidenţă, a sărbătorit victoria la alegerile locale.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici