Sucu catre Vladescu: Pentru oamenii nostri restructurarea nu a fost dureroasa?

Ministrul de finante Sebastian Vladescu si omul de afaceri Dan Sucu au vorbit ieri in redactia ZF despre cum poate fi relansata economia, cum se prezinta datele pe primul trimestru si nevoia de restructurare in sistemul public.

16 afișări
Imaginea articolului Sucu catre Vladescu: Pentru oamenii nostri restructurarea nu a fost dureroasa?

Sucu catre Vladescu: Pentru oamenii nostri restructurarea nu a fost dureroasa?

Statul ar trebui sa reduca in sfarsit cheltuielile salariale asa cum mediul privat a concediat oameni si a redus salarii inca de anul trecut, spune omul de afaceri Dan Sucu, proprietarul grupului de firme de mobila Mobexpert, insa ministrul finantelor Sebastian Vladescu inca e in cautarea unor solutii de restructurare a personalului in sectorul public fara risc de instabilitate sociala si apoi politica.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici