Şucu, proprietarul Mobexpert acuza: Băncile omoară toată creditarea persoanelor fizice.

Omul de afaceri Dan Şucu, proprietarul grupului de firme Mobexpert şi unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori români, critică dur sistemul bancar local, 80% din sistem fiind în proprietatea grupurilor financiare străine, pe care îl acuză că blochează artificial creditarea persoanelor fizice şi în acest fel loveşte consumul, afacerile şi duce economia în jos, în loc să o susţină.

8 afișări
Imaginea articolului Şucu, proprietarul Mobexpert acuza: Băncile omoară toată creditarea persoanelor fizice.

Şucu, proprietarul Mobexpert acuza: Băncile omoară toată creditarea persoanelor fizice.

"În momentul de faţă, vrem sau nu să recunoaştem, principala problemă este blocajul creditării la nivelul persoanelor fizice, blocaj pe care eu îl văd în cea mai mare parte artificial (face referire la dobânzile mari - n.red.). Din păcate, în domeniul bancar deciziile strategice nu se mai iau în Bucureşti. Cred că managementul local al băncilor nu este capabil cu adevărat să-şi expună părerile către decidenţii de la Viena sau Paris, astfel că totul este blocat", a spus Şucu.


Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici