"SUNT OBSESIA LUI REDNIC!"

Scandal în toata regula între tehnicianul Rapidului, Mircea Rednic, si actualul antrenor al lui FC Brasov, Razvan Lucescu! Primul care a aruncat manusa razboiului a fost "Puriul". "Lucescu jr m-a ciupit în ultimul timp! E un tehnician talentat si a obtinut o serie de succese în Europa, dar în plan intern mai are pâna sa îmi egaleze performantele!", declara tehnicianul Mircea Rednic pentru ProSport.

1 afișare
Imaginea articolului "SUNT OBSESIA LUI REDNIC!"

"SUNT OBSESIA LUI REDNIC!"

Contactat ieri de Libertatea, Razvan Lucescu a avut o replica destul de acida: "Este clar ca sunt obsesia lui Rednic! Pe plan intern am câstigat doua Cupe ale României cu Rapid si un loc 2 în campionat. Am doar 38 de ani si sunt la început de cariera. Fata de el, pot spune ca eu nu am retrogradat nicio echipa, iar de pe unde am fost am plecat de fiecare data cu fruntea sus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici