SUNTEŢI ÎN STARE SĂ-I PRIVIŢI ÎN OCHI? Copii speciali într-o Românie autistă

De astăzi, Jurnalul Naţional va lupta pentru aceşti copii pe care statul român îi tratează doar cu ignoranţă şi cu sedative. Cerem, în numele lor, să le fie respectate drepturile prevăzute de Constituţie şi de legislaţia în vigoare. Cerem ca ei să beneficieze la timp de un diagnostic corect şi de o terapie care le dă şanse mari de recuperare.

1 afișare
Imaginea articolului SUNTEŢI ÎN STARE SĂ-I PRIVIŢI ÎN OCHI? Copii speciali într-o Românie autistă

SUNTEŢI ÎN STARE SĂ-I PRIVIŢI ÎN OCHI? Copii speciali într-o Românie autistă

Cerem ca statul să contribuie financiar la plata acestor terapii şi la formarea unor coordonatori de terapie profesionişti. Cerem, pentru aceşti copii, dreptul de a merge la grădiniţă şi la şcoală. Cerem recunoaşterea autismului ca dizabilitate psihică şi pentru persoanele adulte. Cerem ca aceşti copii să aibă, în ţara în care trăiesc, drepturile pe care le au copiii dumneavoastră, domnule Traian Băsescu, domnule Călin Popescu-Tăriceanu, domnule Bogdan Olteanu, domnule Eugen Nicolăescu, doamnă Mariana Câmpeanu. Nimic în plus.    

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici