Superarme, superbani

Guvernul trebuie sa cumpere 48 de avioane multirol pentru care trebuie sa scoata de la buget 3,5 miliarde de euro Romania trebuie sa multumeasca SUA, dar sa nu supere nici UE.

1 afișare
Imaginea articolului Superarme, superbani

Superarme, superbani

Saptamana trecuta a expirat termenul pentru primirea de catre Ministerul Apararii a documentatiei necesare initierii programului "Avion Multirol al Fortelor Aeriene" din partea firmelor interesate sa vanda Romaniei avioane multirol. Este vorba de cel mai mare contract pentru inarmare, derulat de Romania in ultimele decenii. Suma initiala care se va aloca pentru acest proiect depaseste 3,5 miliarde de euro. La aceasta suma se vor adauga, in timp, costurile de intretinere si zbor care vor depasi 10 miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici