Supranumit 'Vulturul'

Sorin Ovidiu Vantu are pretentii cel putin bizare de la subordonatii sai. Nu negociaza salariile angajatilor, le da cat vor, dar ii concediaza la prima abatere. Una din greselile de neiertat este prezenta mustelor in locuinta. Daca in casa lui zboara vreuna, menajera este concediata pe loc. Miliardarul se teme de insecte.

1 afișare
Imaginea articolului Supranumit 'Vulturul'

Supranumit 'Vulturul'

Sorin Ovidiu Vantu,  cu o avere estimata la 2,3 miliarde de dolari,  este extrem de generos cand vine vorba de salariile angajatilor sai. Insa pretentiile lui sunt pe masura. Surse din anturajul omului de afaceri ne-au marturisit ca acesta le cere oamenilor care lucreaza pentru el lucruri imposibile. Cel mai elocvent exemplu este pretentia lui ca in caminul in care locuieste sa nu fie nici macar o musca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici