Suspans pentru Ştefan Radu

Trecerea lui Ştefan Radu la Lazio Roma era, sîmbătă seară, o certitudine. "Cîinii" se înţeleseseră cu italienii pentru un împrumut al fundaşului de 21 de ani pînă în vară, apoi, în cazul unor evoluţii bune, urma să semneze pe încă 4 ani şi jumătate. Romanii ar fi plătit un milion de euro acum, iar în iulie încă 3,5 milioane E.

1 afișare
Imaginea articolului Suspans pentru Ştefan Radu

Suspans pentru Ştefan Radu

Ieri însă, toată afacerea era pusă sub semnul întrebării din cauza unor neînţelegeri dintre cele două cluburi legate de gruparea care va plăti TVA-ul. Taxa pe valoare adăugată, adică IVA-ul în Italia, este de 19%. Asta înseamnă că Dinamo ar fi trebuit să plătească aproape 900.000 de euro către Fiscul din Peninsulă, condiţie neagreată de oficialii din Ştefan cel Mare: "Păi, noi vrem să rămînem cu toate cele 4,5 milioane de euro. TVA-ul achitaţi-l voi!". Răspunsul partenerilor de dialog a fost scurt: "Nici un cent peste suma asta! Ori plătiţi voi taxele, ori la revedere!". România e singura ţară din Uniunea Europeană în care taxa pe valoarea adăugată e achitată de clubul care vinde şi nu de cel care cumpără!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici