Sutane cu carnet de partid

Într-un fund de ţară, unde şi vocea Radio Trinitas răguşeşte din lipsa undelor transportoare, la o aruncătură de băţ de comuna Berzunţi din judeţul Bacău, stareţul Mănăstirii Sfântul Sava, părintele Arsenie, candidează la funcţia de consilier local pe listele PSD, deşi o seamă de reguli ale Bisericii Ortodoxe îi interzic acest lucru.

5 afișări
Imaginea articolului Sutane cu carnet de partid

Sutane cu carnet de partid

Totul e pe faţă: pe listele din faţa primăriei din Berzunţi, alături de numele său de mirean, Augustin Voideş, sunt trecute ocupaţia - stareţ - şi profesia - preot.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici