Suveica banilor publici de la Mediu

Ancheta parlamentară în cazul sifonării de bani publici de la Ministerul Mediului, condus de Nicolae Nemirschi (PSD), scoate la iveală un beneficiar din umbră al afacerii de 500.000 de euro. Este vorba despre firma Best Advertising & Consult SRL, o obişnuită a contractelor cu statul, intrată însă ilegal în atribuirea fără licitaţie de la Ministerul Mediului.

3 afișări
Imaginea articolului Suveica banilor publici de la Mediu

Suveica banilor publici de la Mediu

Numele Best Advertising a fost pus pe masa comisiei „Nemirschi” din parlament de către Garda Financiară, printr-un document ajuns marţi la Camera Deputaţilor. În urma unui control la Ars Advertising - firma cu care ministerul a încheiat în aprilie un contract „de continuare” a promovării Programului Operaţional Sec torial Me diu Lot II -, Garda Financiară a descoperit că prestatorul real de ser vicii ar urma să fie de fapt Best Advertising.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici