Tökes acuza Romania de "genocid pasnic"

In aceasta saptamana, europarlamentarii UDMR Sogor Csaba si Iuliu Winkler vor inainta Presedintelui Parlamentului European, Hans-Gert Pöttering petitia adoptata la adunarea de la Sfantu Gheorghe din 8 februarie 2009. Textul contine cele mai dure si grave acuzatii pe care le-am auzit pana acum la Bruxelles impotriva Romaniei, conducatorilor sai politici si administratiei centrale.

1 afișare
Imaginea articolului Tökes acuza Romania de "genocid pasnic"

Tökes acuza Romania de "genocid pasnic"

In mod evident, ceilalti europarlamentari romani nici macar n-au dat vreun semn ca asa ceva i-ar putea interesa, in traditia lipsei lor de vizibilitate si preocupare pentru imaginea tarii pe care se presupune ca ar trebui sa o reprezinte in forumul legislativ european. In aceste pagini puteti citi textul petitiei amintite. Am solicitat celor doi europarlamentari UDMR un punct de vedere asupra acestui document, dar din partea secretariatului lui Sogor Csaba am primit replica "nu avem nimic de comentat", iar din partea lui Iuliu Winkler nu am primit niciun semnal. Iata de ce, in virtutea faptului ca Laszlo Tökes candideaza pe primul loc pe lista comuna UDMR-PCM pentru alegerile europarlamentare din 10 iunie, i-am solicitat parerea asupra acestui document.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici