TABĂRĂ DE REFUGIAŢI: Jabalya, iadul inocenţilor

La periferia din Gaza City, tabăra de fugari civili care au rămas fără case şi speranţe, după 22 de zile de război cu israelienii, seamănă cu apocalipsa însăşi. 170 de dolari, câteva zdrenţe şi groaza de a fi prinşi între posibilitatea ca războiul să reînceapă şi pumnul strâns a ameninţare al Hamas.

1 afișare
Imaginea articolului TABĂRĂ DE REFUGIAŢI: Jabalya, iadul inocenţilor

TABĂRĂ DE REFUGIAŢI: Jabalya, iadul inocenţilor

Cu asta trebuie să ia viaţa de la capăt miile de familii din Gaza ale căror case au fost făcute praf şi pulbere de războiul de 22 de zile din Fâşia Gaza.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici