„Tâmpitul“ Berceanu rade patru pesedişti mititei dintr-o lovitură

Social-democraţii şi-au văzut visul împlinit: au fost daţi ieri afară de la guvernare. Deocamdată doar de la Ministerul Transporturilor, acolo unde Radu Berceanu a pus pe făraş patru directori ai PSD.

1 afișare
Imaginea articolului „Tâmpitul“ Berceanu rade patru pesedişti mititei dintr-o lovitură

„Tâmpitul“ Berceanu rade patru pesedişti mititei dintr-o lovitură

Primele demiteri le-a anunţat de dimineaţă, la Interviurile Gândul: Sorinel Ciobanu, care a stat numai cinci zile la şefia Aeroportului Otopeni, şi Alexandru Dumitrescu, director adjunct la CFR. Berceanu a motivat că i-a dat pe Ciobanu şi pe Dumitrescu afară deoarece, deşi a insistat să afle, „PSD nu vrea să spună dacă îi iubeşte”. Pe lista lui Berceanu se mai află doi pesedişti, după cum ne-au precizat ieri seara surse din minister.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici