Ţânţarii aduc virusul West Nile in Romania

Doi români au murit în urma înţepăturilor de ţânţari care le-au transmis virusul West Nile, iar alţi şapte sunt deja infectaţi, a declarat luni ministrul Sănătăţii, Cseke Attila. Deşi cazurile au fost confirmate începând de vineri, ministrul a informat populaţia abia luni seară.

7 afișări
Imaginea articolului Ţânţarii aduc virusul West Nile in Romania

Ţânţarii aduc virusul West Nile in Romania

Cu totul, au fost suspecţi 80 de români. Unul dintre cei decedaţi era din Bucureşti, sectorul patru, iar celălalt, din judeţul Constanţa, localitatea Băneasa.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici