Ţară de nababi! Motivul incredibil pentru care mai erau bilete pentru jocul cu Franţa şi cu o zi înaintea meciului

Chiar dacă sunt 504 locuri la loji, cu mult peste orice alt stadion din România, va fi mare înghesuială atât după ferestrele lojilor, cât şi în zona VIP! Cererea de bilete pentru aceste sectoare exclusiviste a fost cu mult peste posibilităţi.

4 afișări
Imaginea articolului Ţară de nababi! Motivul incredibil pentru care mai erau bilete pentru jocul cu Franţa şi cu o zi înaintea meciului

Ţară de nababi! Motivul incredibil pentru care mai erau bilete pentru jocul cu Franţa şi cu o zi înaintea meciului

Chiar dacă zona VIP a Naţional Arena cuprinde doar 3.600 de fotolii, federaţia a acordat invitaţii sau a vândut bilete peste această capacitate, conform unor informaţii din interior! Astfel, cu preşedintele şi alaiul său, cu ceilalţi politiceni sau figuri importante, acea zonă va fi, paradoxal, mai aglomerată decât restul sectoarelor arenei. Se pare chiar că numărul de bilete acordate pentru perimetrul respectiv depăşeşte cu mai multe sute capacitatea reală, astfel că va fi extrem de interesant cum se vor organiza cei care vor lua loc acolo.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici