Ţara te vrea Superman

Ministrul Învăţământului din anul 2005, domnul psiholog Mircea Miclea, nu-mi era chiar antipatic. Părea credibil când zdrăngănea la mandolină despre reforma sistemului, ba chiar editase o carte autobiografică în care spunea ce flăcău era odată, cum regula domnişoare şi făcea pileli. Credeam că e atipic.

1 afișare
Imaginea articolului Ţara te vrea Superman

Ţara te vrea Superman

După ce am lecturat un "Regulament de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar", adoptat în timpul mandatului domniei sale şi aflat în vigoarea şi astăzi, am ajuns la concluzia că atât domnul Miclea, cât şi ceilalţi domni care s-au cocoţat după el în fotoliul de ministru al Educaţiei şi Cercetării (Hărdău şi Adomniţei) ar trebui să facă terapie de grup sub supravegherea altui psiholog.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici