Tăriceanu, cui ai dat resursele noastre din Marea Neagră?

Scandal în toată regula pe tema resurselor din jurul Insulei Şerpilor! La numai o zi după ce România a câştigat, la Haga, procesul cu Ucraina, în media s-a declanşat un iureş de declaraţii şi acuze. Principalul vizat: fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu. Scandalul pune într-o lumină foarte proastă succesul repurtat de România la Haga, dar, în acelaşi timp, dă în vileag o posibilă inginerie „guvernamentală” făcută de Cabinetul Tăriceanu în noiembrie 2008, adică pe ultima sută de metri a guvernării.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu, cui ai dat resursele noastre din Marea Neagră?

Tăriceanu, cui ai dat resursele noastre din Marea Neagră?

Cei care au deschis cutia Pandorei sunt reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM). Aceştia au declarat, la câteva ore de la aflarea deciziei de la Haga, că nu România este primul câştigător, ci Sterling Resources Ltd., o firmă care are dreptul să extragă acum şi din zonele din jurul Insulei Şerpilor.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici