Tăriceanu tocmai a triplat lefurile directorimii de stat

O ordonanţă de urgenţă adoptată de Guvern în luna august elimină obligativitatea ca salariile directorilor din companiile de stat să fie cel mult egale cu cel al unui secretar de stat, prevedere impusă în anul 2001.

3 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu tocmai a triplat lefurile directorimii de stat

Tăriceanu tocmai a triplat lefurile directorimii de stat

Potrivit ordonanţei, salariile directorilor se stabilesc de către Consiliile de Administraţie ai căror membri primesc lunar indemnizaţii reprezentând 20 la sută din salariul directorului, deci au un interes direct să-i stabilească un salariu cât mai mare.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici