Tătăruşanu şi Djakpa doriţi de Steaua

Impresionat de evoluţiile internaţionalului de tineret Ciprian Tătăruşanu, tehnicianul Stelei, Gheorghe Hagi i-a comunicat lui Gigi Becali să facă tot posibilul să-l aducă la echipă pe portarul de 21 de ani.

1 afișare
Imaginea articolului Tătăruşanu şi Djakpa doriţi de Steaua

Tătăruşanu şi Djakpa doriţi de Steaua

Venit în iarna lui 2006 la Bistriţa de la Juventus Colentina, Tătăruşanu i-a luat faţa lui Albuţ în acest sezon şi a făcut cîteva partide remarcabile în poarta Gloriei, dar şi la naţionala de tineret. Meciul de referinţă a fost cel cu Anglia, terminat la egalitate de tricolorii mici (1-1), Ciprian apărînd excelent. Gigi Becali ar fi luat legătura deja cu conducerea Bistriţei pentru a-l aconta pe Tătăruşanu, iar goalkeeperul ar ajunge în Ghencea în pauza de iarnă. "Nu ştiu nimic în acest moment, dar cine nu îşi doreşte să ajungă la Steaua, care este cel mai important club din România?", a spus Tătăruşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici