Taxe de 4 ori mai mari. Peste 80% din cazinouri vor disparea din cauza noilor masuri fiscale

Cazinourile nu vor mai putea functiona la parterul blocurilor, ci numai în imobile fara destinatie de locuinta sau în hoteluri de minimum trei stele, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Finantelor.

1 afișare
Imaginea articolului Taxe de 4 ori mai mari. Peste 80% din cazinouri vor disparea din cauza noilor masuri fiscale

Taxe de 4 ori mai mari. Peste 80% din cazinouri vor disparea din cauza noilor masuri fiscale

Mai mult, nu vor mai putea fi construite cazinouri in incinta institutiilor de învatamânt, cultura, sanatate, de culte religioase sau în perimetrul delimitat destinat acestora, dar nici în pasaje pietonale sau statii ale mijloacelor de transport în comun.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici