Taximetristii, combinatori ai bordelurilor mascate in saloane de masaj

Pentru o cursa cu taxiul in Bucuresti platesti in jur de 1,9 lei/km, la care se adauga un comision de 100 de lei in cazul in care vrei sa ajungi la un salon de masaj erotic. Este de-ajuns sa faci o comanda la taxi si sa rogi taximetristul sa iti recomande un loc de relaxare in compania unor fete senzuale care accepta, pe langa masaj, toate tipurile de sex.

1 afișare
Imaginea articolului Taximetristii, combinatori ai bordelurilor mascate in saloane de masaj

Taximetristii, combinatori ai bordelurilor mascate in saloane de masaj

Soferul va pune pe masa oferte care mai de care si te asigura de mai multe ori ca peste tot se face si sex, nu doar masaj erotic.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici