Teatrul Naţional mai aruncă 69 de milioane de euro în conturile Aedificia Carpaţi

Un nou contract, în valoare de 69 de milioane de euro, rotunjeşte sumele câştigate de consorţiul Aedificia Carpaţi SA din afacerile cu statul. Client fervent al Ministerului Culturii şi Cultelor, inginerul Petre Badea va reface ansamblul de clădiri ale Teatrului Naţional “I.L. Caragiale” din Capitală.

11 afișări
Imaginea articolului Teatrul Naţional mai aruncă 69 de milioane de euro în conturile Aedificia Carpaţi

Teatrul Naţional mai aruncă 69 de milioane de euro în conturile Aedificia Carpaţi

Proiectul, iniţiat încă din anul 2008, printr-o Hotărăre de Guvern ce l-a avut drept părinte spiritual pe fostul ministru de resort, Adrian Iorgulescu, a fost amânat în câteva rânduri până la mijlocul lunii februarie a acestui an, când afacerea a fost oferită pe tavă companiei Aedificia Carpaţi. Contractul se adaugă, aşadar, celorlalte afaceri parafate de Petre Badea în ultimii ani cu Ministerul Culturii şi Cultelor, în valoare de peste 145 de milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici