Temele nationale, subjugate gargarei politice

La fel cum intalnirile cu sindicalistii, frazele percutante rostite sententios, promisiunile sforaitoare ambalate in grafice si calcule pot ajunge la efectul scontat.

3 afișări
Imaginea articolului Temele nationale, subjugate gargarei politice

Temele nationale, subjugate gargarei politice

Pe tipul acesta de campanie de imagine constat ca se merge si acum. Insa eu parca intelesesem ca este vorba despre “reforma clasei politice”, anul asta. Eu unul nu sesizez nicio umbra de reforma, desi campania a inceput. Aceleasi figuri, aceleasi texte, acelasi tip de actiune la nivelul partidelor, congrese festiviste, “mergem singuri si invingem”, ma rog, vechea ciorba reincalzita.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici