Teofan, fiu al satului de maicute

Mitropolitul Olteniei, "copilul de suflet" al Patriarhului Teoctist, si-a creat o buna imagine in cei sapte ani scursi de la numirea sa. Inalt Prea Sfintitul Teofan isi disputa cu IPS Daniel al Moldovei numirea in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane.

1 afișare
Imaginea articolului Teofan, fiu al satului de maicute

Teofan, fiu al satului de maicute

IPS Teofan, Mitropolitul Olteniei, porneste cu a doua sansa in cursa pentru ocuparea scaunului de Patriarh al Romaniei. Fara a avea inca o sustinere „pe fata”, cum este cea acordata IPS Daniel, Mitropolit al Moldovei si Bucovinei, Dumitru Teofan Savu beneficiaza insa de o buna campanie de imagine pusa la punct de la numirea sa ca Mitropolit al Olteniei in 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici