The land of choice, patria avortului

Sloganul de promovare turistică a României, controversatul şi contestatul "The land of choice", are conotaţii negative pentru publi­cul american. În Statele Unite, "The land of choice" înseamnă pentru mulţi "ţara în care se poate face avort".

7 afișări
Imaginea articolului The land of choice, patria avortului

The land of choice, patria avortului

Producând confuzie, ideea centrală a campaniei promovate pe bani grei de Elena Udrea aduce multe deservicii României.Statele Unite sunt ţara cu cea mai mare ra­tă a violenţelor şi criminalităţii îndreptate împotriva medicilor, asistenţilor şi angajaţilor de la clinicile care practică avortul. În ultimii 25 de ani, de când avortul este legal peste tot în Statele Unite, aproape 100 de in­frac­ţi­uni prin violenţă, între care câteva crime, au avut loc pe teritoriul american.


Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici