Ţiganiada - marea bişniţă

Zilele trecute a stârnit stupoare intervenţia „deontoloagei“ Tatiana Alina Mungiu Pippidi în beneficiul lui Marean Vanghelie, aceasta susţinând că mâna dreaptă (şi neagră) a şobolanului rozaliu Viorel Hrebenciuc ar fi ţinta răutăţilor datorită culorii pielii şi a originii etnice.

4 afișări
Imaginea articolului Ţiganiada - marea bişniţă

Ţiganiada - marea bişniţă

Teza oengistei de profesie este că societatea românească ar fi infestată de virusul antiţigănesc, antisemitic etc. şi are tendinţa de a-l persecuta pe sărmanul Vanghelie nu pentru că ar fi un interlop, cum l-a calificat chiar colegul său de partid, Vasile Dancu, ci deoarece românii ar fi bolnavi de xenofobie. Desigur, medicul care ar trebui chemat la capul românilor, pentru a le scoate din cap fobiile (închipuite n.n), ar fi chiar ea, madame Mungiu, obsedată în general de problematica alogenilor şi de teme "artistice" cu caracter sexual.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici