TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE - Mitul Anei Aslan, înecat în bălării

Mărcile "Ana Aslan" şi Gerovital au fost înregistrate în 154 de ţări. În România, visul Anei Aslan a rezistat nu­mai cât a trăit ea. Mult prea puţin pentru ca noi să ne bucurăm de geniul care a clădit un mit, din păcate, un mit mai puternic peste hotare.

5 afișări
Imaginea articolului TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE - Mitul Anei Aslan, înecat în bălării

TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE - Mitul Anei Aslan, înecat în bălării

La mai bine de cincizeci de ani de la înfiinţare, în haosul legilor româneşti, Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie "Ana Aslan" (INGG) se luptă cu lipsa banilor, a specialiştilor sau cu degringolada administraţiilor de tot soiul. Fondurile statului, inexistente, au făcut ca institutul să se descurce prin forţe proprii. Situaţia a fost îngreunată şi mai mult în mo­men­tul în care, la începutul lui 2003, institutul a fost scos din sub­ordinea Ministerului Sănătăţii şi trecut la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici