Tineretul" României se poate califica la Euro după 12 ani » Măcar voi creşteţi mari!

Mircea Sandu aşteaptă ca tineretul să se califice la CE 2011, iar Răzvan Lucescu să promoveze cîţiva dintre jucători la prima reprezentativă.

3 afișări
Imaginea articolului Tineretul" României se poate califica la Euro după 12 ani » Măcar voi creşteţi mari!

Tineretul" României se poate califica la Euro după 12 ani » Măcar voi creşteţi mari!

Partida de astăzi cu Anglia, de la Botoşani, este aşteptată cu mare interes, după ce "tricolorii" au pierdut la limită, scor 2-1, partida tur de la Norwich. Conducerea FRF îşi pune mari speranţe în selecţionata de tineret, de la care aşteaptă să se califice la CE 2011 din Danemerca, şi apoi la JO 2012 de la Londra, dar şi să revigoreze prima reprezentativă.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici