Tiriac isi lasa afacerile pe mana unui expert in managementul crizei

Miliardarul Ion Tiriac, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri, a instalat la conducerea grupului sau de firme pe Petru Ioan Vaduva, care detine un atu extrem de valoros intr-un context economic dificil.

1 afișare
Imaginea articolului Tiriac isi lasa afacerile pe mana unui expert in managementul crizei

Tiriac isi lasa afacerile pe mana unui expert in managementul crizei

Inlocuitorul Ancai Ioan, care s-a retras anul trecut de la sefia imperiului Tiriac Holdings, are 49 de ani si s-a confruntat cu criza in patru randuri, de-a lungul carierei sale profesionale, in Mexic, Rusia (1998), Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici