Ţiriac: Nu am folosit nimic din aceste împrumuturi de la FMI pentru a pune maşina în mişcare. PDL: Am scos economia din criză. Boc este salvatorul ţării. Cum comentaţi?

Omul de afaceri este destul de reţinut în ceea ce priveşte anul economic 2011, ceea ce contrastează cu manifestarea PDL, partidul de guvernământ, care sărbătoreşte deja ieşirea din criză, iar premierul Boc este considerat salvatorul naţiunii.

3 afișări
Imaginea articolului Ţiriac: Nu am folosit nimic din aceste împrumuturi de la FMI pentru a pune maşina în mişcare. PDL: Am scos economia din criză. Boc este salvatorul ţării. Cum comentaţi?

Ţiriac: Nu am folosit nimic din aceste împrumuturi de la FMI pentru a pune maşina în mişcare. PDL: Am scos economia din criză. Boc este salvatorul ţării. Cum comentaţi?

Omul de afaceri Ion Ţiriac, probabil cel mai bogat român, este destul de rezervat în privinţa afirmaţiei categorice potrivit căreia economia românească va ieşi din criză la finalul primului trimestru. El crede că 2011 va fi ca 2010 şi vom ieşi din criză în 2012.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici