Toamna e ca vara

Fenomenele meteo au devenit extreme, cel puţin comparativ cu anii copilăriei noastre, atunci când cele patru anotimpuri erau bine conturate. Nu la fel arată şi 2007, un an în care am avut de luptat cu inundaţii, arşiţă şi săptămâni întregi de caniculă. De azi începe toamna calendaristică şi se pare că ne îndreptăm spre o secetă profundă în luna septembrie.

1 afișare
Imaginea articolului Toamna e ca vara

Toamna e ca vara

Conform ANM, după vara de foc prin care am trecut ne aşteaptă o toamnă nu foarte răcoroasă. Astfel, cele trei luni de toamnă 2007 vor fi mai calde decât în mod obişnuit în regiunile estice şi normale în restul ţării. În prima parte a toamnei sunt posibile intervale de încălzire cu temperaturile maxime caracteristice zilelor de vară (temperaturi mai mari de 25°C). Cantităţile de precipitaţii vor prezenta o tendinţă de excedent în vestul, centrul şi nordul ţării, iar în rest vor fi normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici