Top 50 cele mai mari companii din economie. Pe podium sunt OMV-Petrom, Dacia şi Rompetrol Rafinare

Marile companii româneşti au revenit pe creştere în 2010, arată datele Anuarului Cei mai mari jucători din economie, care apare azi pe piaţă. Pe podium sunt OMV-Petrom, Dacia şi Rompetrol Rafinare.

5 afișări
Imaginea articolului Top 50 cele mai mari companii din economie. Pe podium sunt OMV-Petrom, Dacia şi Rompetrol Rafinare

Top 50 cele mai mari companii din economie. Pe podium sunt OMV-Petrom, Dacia şi Rompetrol Rafinare

Peste 30 de companii din topul celor mai mari 50 de jucători din economia locală au raportat afaceri în creştere în 2010 faţă de 2009, în condiţiile în care în anul precedent doar zece firme reuşiseră să termine anul cu vânzări mai mari.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici