Topul celor mai ieftine benzinării Petrom din Capitală

Cea mai ieftină benzină Petrom din Bucureşti este în Ferentari, iar cea mai scumpă pe Dorobanţi. Datele, care arată că cea mai mare companie petrolieră din România ţine cont de puterea de cumpărare a locuitorilor Bucureştiului, apar pentru prima dată pe site-ul Petrom.

5 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai ieftine benzinării Petrom din Capitală

Topul celor mai ieftine benzinării Petrom din Capitală

Compania austriacă a decis săptămâna trecută să nu mai publice un indice de referinţă a preţurilor la carburanţi construit pe baza mediei tuturor preţurilor din cele 550 de benzinării ale sale, ci publică preţul actualizat la fiecare benzinărie. În Bucureşti sunt sub 50 de benzinării Petrom. Afişarea datelor nu permite evidenţierea unui preţ minim sau maxim pe ţară şi nici pe regiuni. În Vaslui, una dintre cele mai sărace zone ale României, un litru de benzină costă 5,39 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici