Topul celor mai mari scaderi la Bursa de la inceputul anului

Companiile de capitalizare medie de la Bursa au fost cele mai lovite de scaderile care au avut loc de la inceputul acestui an, pierzand intre 40% si 60%, in conditiile in care indicele BET a scazut cu 30%, iar SIF-urile au scazut in medie cu 32%.

6 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari scaderi la Bursa de la inceputul anului

Topul celor mai mari scaderi la Bursa de la inceputul anului

Cei mai mari perdanti din acest an pe Bursa sunt, in mare parte, companii cu capitalizari cuprinse intre 50 si 120 mil. euro, dar care erau cotate la mijlocul anului trecut la preturi cuprinse intre 100 si 300 mil.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici