Topul programelor de MBA oferite pe piaţa românească de educaţie în business

A patra ediţie a Top MBA - singurul clasament de acest tip din România - centralizează opiniile absolvenţilor din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri şi ierarhizează şcolile în funcţie de gradul de satisfacţie al absol­venţilor faţă de programul pe care l-au terminat.

8 afișări
Imaginea articolului Topul programelor de MBA oferite pe piaţa românească de educaţie în business

Topul programelor de MBA oferite pe piaţa românească de educaţie în business

Cel mai bine cotat program de MBA în acest an este cel oferit de americanii de la Tiffin University la Universitatea Bucureşti, urmaţi îndeaproape de programul de EMBA al ASEBUSS şi de austriecii de la WU Executive Academy. EMBA înseamnă Executive MBA, adică un program care presupune mai multă experienţă anterioară în management.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici