Traian a castigat Crin si Mircea deconteaza

BEC a comunicat ieri, la pranz, ca Traian Basescu a obtinut 50,33% din voturi, iar Mircea Geoana 49,66%. Scorul a schim­bat peste noapte toate calculele si s-a raspandit ca o unda seis­mica in esichierul politic, in societate, in economie si chiar in mass-media inter­nationala.

2 afișări
Imaginea articolului Traian a castigat Crin si Mircea deconteaza

Traian a castigat Crin si Mircea deconteaza

In ciuda raportului OSCE care n-a semnalat fraude si a BEC care n-a primit sesizari serioase, PSD a decis sa conteste rezultatul oficial al alegerilor la Curtea Constitutionala. Gestul ar putea avea un efect foarte nociv asupra imaginii Romaniei, tara noastra fiind singurul membru UE unde s-a pus sub semnul intrebarii, intr-o maniera asa de grava, sistemul democratic.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici