Traian Băsescu, în război cu istoria

Într-un gest fără precedent, Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa Casei Regale, afirmând că, în mod eronat, se vorbeşte despre abdicarea Regelui Mihai ca despre un act patriotic.

9 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, în război cu istoria

Traian Băsescu, în război cu istoria

Şeful statului a susţinut că, de fapt, abdicarea din decembrie 1947 a fost o trădare a interesului naţional. Preşedintele s-a dezis astfel de Raportul de condamnare a comunismului pe care el însuşi l-a citit în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului, la 18 decembrie 2006, document în care se vorbeşte despre "abdicarea forţată" a Maiestăţii Sale.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici