Traian Băsescu, la nunta fiicei lui Gabriel Oprea. Ce miniştri au participat la eveniment

Preşedintele Traian Băsescu şi marea majoritate a membrilor Guvernului au participat sâmbătă la nunta organizată de generalul Oprea pentru fata sa.

9 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, la nunta fiicei lui Gabriel Oprea. Ce miniştri au participat la eveniment

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La evenimentul de la Palatul Snagov, aflat în administrarea RA-APPS, au fost prezente, conform surselor gândul , aproximativ 500 de persoane. La cea mai importantă masă au stat preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi soţiile acestora. Dintre membrii Guvernului au lipsit doar vicepremierul Marko Bela, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, ministru Mediului, Laszlo Borbely şi ministrul Agriculturii, Valeriu Tabăra. În rest, ceilalţi miniştri, printre care şi cel al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, au răspuns invitaţiei primite de la colegul său ministrul Oprea.

De asemenea, pe lista invitaţilor s-au numărat liderii UNPR Marian Sârbu, Cristian Diaconescu şi Neculai Onţanu, parlamentarii UNPR, dar şi foşti colegi din PSD. Marian Oprişan, Eugen Bejinariu şi Vasile Dâncu au fost pesediştii care au participat la nunta generalului Oprea, trecând astfel peste adversităţile dintre cele două partide.

"Sunt prieten cu domnul Oprea. A fost un eveniment privat şi nu vreau să comentez mai multe", a declarat pentru gândul Eugen Bejinariu. Şi Vasile Dâncu a confirmat că a participat la nunta prietenului Gabriel Oprea.

Citeşte mai multe despre nunta fiicei ministrului Gabriel Oprea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici