Transgaz, singura speranta pe o bursa care sangereaza

Bursa ramane in degringolada, dupa ce a mai pierdut ieri inca 800 mil. euro, salvarea la sfarsit de an fiind asteptata din partea ofertei Transgaz. Oferta publica initiala a Transgaz Medias, cea mai mare de pe Bursa de pana acum, ar putea atrage peste 10.000 de investitori, potrivit lui Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank, banca prin intermediul careia se vor realiza subscrierile in cadrul ofertei.

1 afișare
Imaginea articolului Transgaz, singura speranta pe o bursa care sangereaza

Transgaz, singura speranta pe o bursa care sangereaza

Acest nivel este echivalent cu numarul mediu de conturi de investitori active la cumparare pe Bursa in ultimele luni, potrivit statisticilor BVB. In cadrul ofertei publice a Transelectrica, derulata in vara anului trecut, au subscris putin peste 5.000 de investitori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici