Transporturile îşi recunosc public ineficienţa: Au cheltuit cu drumurile 3,5 mld. euro în 2009 şi 2010, dar au făcut doar 52 km de autostrăzi. Cine plăteşte?

Ministerul Transporturilor a recunoscut ieri, prin publicarea pe site-ul propriu a investiţiilor făcute în ultimii ani, cât de ineficient se cheltuie banii publici.

4 afișări
Imaginea articolului Transporturile îşi recunosc public ineficienţa: Au cheltuit cu drumurile 3,5 mld. euro în 2009 şi 2010, dar au făcut doar 52 km de autostrăzi. Cine plăteşte?

Transporturile îşi recunosc public ineficienţa: Au cheltuit cu drumurile 3,5 mld. euro în 2009 şi 2010, dar au făcut doar 52 km de autostrăzi. Cine plăteşte?

În anii 2009 şi 2010 Ministerul Trans­por­turilor a finalizat proiecte de infrastructură rutieră în valoare totală de 3,5 mld. euro, cu bani de la bugetul de stat, însă numărul de noi kilometri de autostradă a fost de doar 52 în aceeaşi perioadă (tronsonul Câmpia Turzii - Turda - Gilău), reiese dintr-o ana­liză a ZF pe baza listei obiectivelor de investiţii ce au ca termen de finalizare anul 2011 publicată de Ministerul Trans­porturilor pe site-ul propriu.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici